Pàgines noves
- 09:41, 15 jul 2025 Enregistrament de vídeos – OBS Studio (hist. | modifica) [985 octets] Ricard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «youtube».) originàriament creada com «Enregistrament obs»
- 08:41, 15 jul 2025 Enregistrament de vídeos a casa escenografia i recursos (hist. | modifica) [4.634 octets] Annaballus (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «Per una òptima posada en escena, i especialment si gravem la sessió, cal vetllar per les condicions de la comunicació. Això implica necessàriament canviar la mentalitat analògica de les presentacions tradicionals i pensar en la plataforma que fem servir en línia, amb els avantatges que això comporta: Agilitat i immediatesa Frescor i entreteniment Cal aprofitar l’experiència per formar-nos en els nous sistemes i llenguatges de la comunicació Cada perso...».) originàriament creada com «Enregistrament-de-videos-a-casa-escenografia-i-recursos»
- 15:45, 6 jul 2025 Avaluació i GenAI (hist. | modifica) [7.462 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:GenAI_a_la_UVic-UCC}} === Sistemes d'avaluació === Si fins ara, hem basat el nostre sistema d'avaluació final d'assignatura en funció d'unes proves de tipus test (opció múltiple), uns problemes per resoldre o unes treballs escrits lliurats, de cop i volta ens trobarem en una situació molt vulnerable. On abans aquestes activitats podien discriminar entre estudiants de diferents nivells de'assoliment, podem trobar que tot l'estudiantat està optant...».)
- 08:51, 6 jul 2025 Usos emergents de la GenAI en educació (hist. | modifica) [5.002 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «En aquest mòdul final, ens centrem en les implicacions futures i els avenços actuals de la IA en l’educació superior, destacant com aquests desenvolupaments poden influir tant en la docència com en la recerca. * '''IA personalitzada''' (agents de MS Copilot, custom GPTs). Moltes plataformes de GenAI ara permeten crear models adaptats a necessitats específiques, millorant la rellevància i eficiència en entorns professionals i educatius. * '''IA multimo...».)
- 08:49, 6 jul 2025 Ètica i regulació (hist. | modifica) [16.517 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:GenAI_a_la_UVic-UCC}} En aquest mòdul explorem les consideracions ètiques de l’ús de la IA en l’educació superior, oferint al professorat eines per navegar aquest camp en ràpida evolució. En un context de desenvolupaments institucionals, nacionals i internacionals de la IA, aquest recurs no pretén establir polítiques, sinó dotar el professorat de coneixement per prendre decisions informades. Ens centrem en: * Fomentar un ús responsable...».) originàriament creada com «Consideracions socials i ètiques»
- 08:46, 6 jul 2025 Ensenyament, aprenentatge i GenAI (hist. | modifica) [12.279 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:GenAI_a_la_UVic-UCC}} En aquest mòdul explorarem la integració pràctica de les eines de la GenAI en l’ensenyament i l’aprenentatge, destacant el seu potencial per optimitzar tasques com la creació de materials docents i avaluacions. Ens centrarem en aplicacions pràctiques, tot subratllant la importància d’una mirada crítica sobre les seves limitacions i riscos per garantir-ne un ús responsable en l’educació superior. Volem fomentar un...».)
- 08:28, 6 jul 2025 Eines de GenAI i la creació de prompts (hist. | modifica) [24.390 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «==Mòdul 2. Explorant eines de GenAI i la creació de prompts== En aquest mòdul explorarem eines de GenAI que poden tenir un impacte significatiu en l’educació superior i oferirem orientació pràctica sobre com redactar prompts efectius per millorar-ne l’aplicació en entorns educatius. Un xatbot de GenAI és una IA conversacional avançada que utilitza intel·ligència artificial generativa per produir respostes dinàmiques i contextualment rellevants...».)
- 08:22, 6 jul 2025 Explorant eines de GenAI i la creació de prompts (hist. | modifica) [22.683 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «En aquest mòdul explorarem eines de GenAI que poden tenir un impacte significatiu en l’educació superior i oferirem orientació pràctica sobre com redactar prompts efectius per millorar-ne l’aplicació en entorns educatius. Un xatbot de GenAI és una IA conversacional avançada que utilitza intel·ligència artificial generativa per produir respostes dinàmiques i contextualment rellevants sobre una àmplia gamma de temes. Molts dels xatbots més populars...».)
- 08:12, 6 jul 2025 Introducció a la Intel·ligència Artificial Generativa (GenAI) (hist. | modifica) [12.170 octets] Richard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «==Mòdul 1. Introducció a la Intel·ligència Artificial Generativa (GenAI)== Aquest mòdul pretén desmitificar la IA i la GenAI, explorant-ne els usos en el món real i abordant idees errònies comunes. Està dissenyat per ajudar a comprendre les capacitats i les limitacions d’aquestes tecnologies en l’educació superior. Mitjançant l’explicació de conceptes clau i la presentació d’exemples pràctics, el mòdul estableix una base per entendre els fo...».)
- 07:50, 6 jul 2025 Presentació de la guia de GenAI a la UVic-UCC (hist. | modifica) [4.130 octets] Richard (discussió | contribucions) (S'ha creat una pàgina en blanc) originàriament creada com «Ensenyar i aprendre amb la GenAI a la UVic-UCC»
- 13:08, 30 juny 2025 H5P: altres elements dins dels continguts (hist. | modifica) [9.184 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:TipusH5P}} === Altres informacions i ajudes d'interès === Si voleu ampliar la informació, podreu trobar més detalls a la [https://h5p.org/ pàgina web d'H5P]».)
- 11:14, 20 juny 2025 Avaluar a Moodle per a estudiants (hist. | modifica) [638 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === El llibre de qualificacions és on van a parar les notes de les activitats avaluables que hem configurat a l'aula. També ens permet afegir elements de qualificació manual i organitzar i ponderar totes les notes dels estudiants per obtenir la nota final del curs. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsevol dubte, pots obrir un tiquet URespon a l'Àrea de les TIC o a la Unitat de Docència Un...».)
- 09:42, 20 juny 2025 Wiki per als estudiants (hist. | modifica) [3.650 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Wiki de Moodle ens permet crear una col·lecció de pàgines web on es pot introduir contingut com text, imatges i que poden ser creades i editades pels participants de l'aula. Pot ser de col·laboració, on tothom té la possibilitat d'editar, o individual, on cadascú té el seu propi wiki. Quan algú edita una pàgina de la wiki, és crea una còpia de cada versió edit...».)
- 09:39, 20 juny 2025 Tria de grup per als estudiants (hist. | modifica) [756 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} == Què és == esquerra La Tria grup és una de les activitats que ofereix [https://recursosdocents.uvic.cat/index.php/Moodle Moodle]. És un mòdul que permet als estudiants triar a quin grup volen pertànyer. Es pot posar un nombre límit d'usuaris a cada grup. L'activitat també es pot configurar per a ser oberta o tancada en moments específics. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsev...».)
- 09:30, 20 juny 2025 Taller per a estudiants (hist. | modifica) [4.276 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Taller de Moodle és una eina complexa i completa en la qual l'estudiant fa un lliurament que és avaluat per la resta del grup. Permet la recopilació, revisió i avaluació pels companys del treball de l'estudiant. * Es pot trametre qualsevol contingut digital (fitxers), com ara documents de processador de textos o fulls de càlcul, i també poden escriure text directa...».)
- 09:20, 20 juny 2025 Creació social de preguntes de tipus test per a estudiants (hist. | modifica) [6.292 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === StudentQuiz - Què és? === esquerra L'StudentQuiz és una extensió que podem trobar dins el directori de Moodle. Mentre el clàssic Moodle Quiz serveix per a que els professors puguem crear qüestionaris per a que els estudiants puguin respondre, l’StudentQuiz permet que siguin els propis estudiants els que contribueixin a la creació d’un banc de preguntes relacionades amb l’assignatura. ===Vis...».)
- 09:16, 20 juny 2025 Retroalimentació per a estudiant (hist. | modifica) [700 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Retroalimentació de Moodle ens permet al crear una enquesta personalitzada per recollir l'opinió dels participants utilitzant diversos tipus de preguntes que inclouen opcions múltiples, de sí/no o d'introducció de text. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsevol dubte, pots obrir un tiquet URespon a l'Àrea de les TIC o a la Unita...».)
- 08:52, 20 juny 2025 Qüestionari per a estudiants (hist. | modifica) [899 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra|enllaç= El Qüestionari de Moodle és una forma útil per posar a prova o avaluar els coneixements dels / de les estudiants sobre un tema o camp d’estudi. Permet al professorat crear qüestionaris amb preguntes de diferents tipus com: opcions múltiples, d'aparellament, de resposta breu, numèriques, curtes, de vertader/fals, etc. Es pot utilitzar per a l’avaluació tant fo...».)
- 08:48, 20 juny 2025 Peerwork per a estudiants (hist. | modifica) [2.313 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Peerwork (o Peer Assessment) de Moodle ens permet fer una ponderació del treball en grup per part dels mateixos membres. Com a professors posem una nota al treball que es veurà ponderada per les notes que cada membre ha posat als seus companys. ==== Lliurament i coavaluació ==== Quan l’'''estudiant''' entri en l’activitat ''Peer Assessment'', veurà l’est...».)
- 08:26, 20 juny 2025 Offline Quiz per a estudiants (hist. | modifica) [709 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Offline quiz de Moodle ens permet utilitzar el banc de preguntes de l'aula per preparar un examen que es farà en paper. Posteriorment, les respostes dels estudiants les podem carregar a Moodle i obtenir les notes automàticament en el qualificador de l'aula. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsevol dubte, pots obrir un tiquet URespon a...».)
- 08:24, 20 juny 2025 Llista de verificació per a estudiants (hist. | modifica) [1.829 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra En l'activitat Llista de verificació de Moodle el professorat genera una llista d'elements que podran ser marcats individualment per cada estudiant. Això permet fer el seguiment, per exemple, d'un seguit de tasques que cal completar. El professorat pot veure la progressió de cada estudiant, fer-ne comentaris i, si es cau, marcar o desmarcar els elements de la llista d'un estudiant...».)
- 08:22, 20 juny 2025 Glossari per a estudiants (hist. | modifica) [1.015 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Glossari de Moodle ens permet crear i mantenir una llista de definicions, com un diccionari, o recollir i organitzar els recursos o la informació. Aquestes entrades poden contenir fitxers, imatges i/o enllaços. El professor/a és qui permet adjuntar fitxers a les entrades del glossari. Les imatges adjuntades es visualitzen directament a l'entrada. Les entrades es po...».)
- 08:20, 20 juny 2025 Fòrum per a estudiants (hist. | modifica) [1.395 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra Els fòrums de Moodle són una de les eines de comunicació asincrònica més importants dins de l’entorn de Moodle. Són probablement l'activitat més emblemàtica de l'entorn Moodle i d'altres entorns d'ensenyament en línia. S’entenen com un espai on els participants poden publicar missatges o mantenir debats oberts als participants de l'aula i, fins i tot, penjar arxius, enlla...».)
- 08:18, 20 juny 2025 Debat per a estudiants (hist. | modifica) [657 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Debat de Moodle simplifica els fòrums, ja que el Debat gira entorn d'una sola pregunta afirmació del professorat. Cada estudiant ha de dir si està d’acord o no i fer les argumentacions que consideri oportunes. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsevol dubte, pots obrir un tiquet URespon a l'Àrea de les TIC o a la Unitat de Docència Univer...».)
- 08:16, 20 juny 2025 Consulta per a estudiants (hist. | modifica) [655 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Consulta de Moodle ens permet plantejar una pregunta i especificar un conjunt de possibles respostes per triar. Podem decidir si fem els resultats públics o no i si volem mostrar el nom de l'estudiant o no. ===Altres informacions i ajudes d'interès === Si tens qualsevol dubte, pots obrir un tiquet URespon a l'Àrea de les TIC o a la Unitat de Docència Universit...».)
- 08:14, 20 juny 2025 Board per a estudiants (hist. | modifica) [2.100 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra|71x71px Es tracta d’una activitat col·laborativa que genera un tauler de notes per als estudiants, del tipus ''Post-it.'' El professorat pot crear una sèrie de columnes i els/les estudiants poden afegir contribucions a cada columna anònimament. Cada aportació pot contenir text, imatges, enllaços i vídeos de YouTube. És un complement de Moodle. Això vol dir que no ve incorpora...».)
- 08:11, 20 juny 2025 Base de dades per estudiants (hist. | modifica) [847 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra|alt=|[[Fitxer:Bbdd2.png|alt=Icona d'activitat Base de dades de Moodle|miniatura]] L'activitat de Base de dades de Moodle ens permet crear una base de dades de registres que podem configurar amb força llibertat. Es poden utilitzar camps d'URL i d'etiquetes o paraules clau. El format i l'estructura d'aquestes entrades pot ser gairebé il·limitat, incloent imatges, fitxers, URL, númer...».)
- 08:09, 20 juny 2025 Assistència per a estudiants (hist. | modifica) [1.577 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L’ activitat “Assistència” de Moodle està dissenyada perquè el professorat pugui prendre nota de l’assistència a les classes dels estudiants. També permet, si així ho configurem, que els propis estudiants puguin informar que estan a classe. Aquesta activitat de Moodle permet al professorat generar informes d’assistència de tots els estudiants i també de manera ind...».)
- 07:56, 20 juny 2025 Tasca per a estudiants (hist. | modifica) [1.719 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === esquerra L'activitat Tasca de Moodle permet fer un lliurament per part d'un estudiant (o un grup d'estudiants). Aquests poden trametre qualsevol contingut digital (fitxers), com ara documents de processador de textos, fulls de càlcul, imatges o clips d'àudio i vídeo. A més, la tasca pot requerir que els estudiants teclegin el text directament a l'editor de text a través de la tramesa en l...».)
- 07:53, 20 juny 2025 Activitats de l'aula Moodle per a estudiants (hist. | modifica) [1.636 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què són === Les activitats són eines que permeten que els estudiants "facin" alguna acció, que pot comportar avaluació o no.<gallery widths="60" heights="60" perrow="10"> Fitxer:Assistencia.png|Assistència|enllaç=Seguiment de l'Assistència de l'estudiant Fitxer:Bbdd.png|Base de dades|enllaç=Base de dades Fitxer:Board.png|Board|enllaç=Board Fitxer:Consulta.png|Consulta|enllaç=Consulta Fitxer:Debat.png|Deb...».)
- 06:11, 20 juny 2025 Recursos de l'aula Moodle per a estudiants (hist. | modifica) [2.710 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què són === Els Recursos permeten oferir als participants d'un curs documents per llegir/visualitzar.<gallery widths="60" heights="60"> Fitxer:Carpeta.png|Carpeta|enllaç=Carpeta Fitxer:Etiqueta.png|Etiqueta|enllaç=Etiqueta Fitxer:Fitxer.png|Fitxer|enllaç=Fitxer Fitxer:Llibre.png|Llibre|enllaç=Llibre Fitxer:Pagina.png|Pàgina|enllaç=Pàgina Fitxer:URL.png|Enllaç|enllaç=Enllaç </gallery>».)
- 06:01, 20 juny 2025 Aules virtuals per a estudiants (hist. | modifica) [1.398 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleEstudiant}} === Què és === [https://moodle.org/ Moodle] és la plataforma en línia que fem servir a la UVic-UCC per a la docència, tant de títols oficials i de formació contínua amb matrícula (plataforma Aules) com altres cursos o espais (plataforma Ubiqua). Per cada assignatura es genera un curs, que suposa un espai d'interacció i treball entre el professorat i l'alumnat. A la UVic tenim Plataformes Moodle a la UVic-UCC|tres instal...».) originàriament creada com «Moodle per a estudiants»
- 12:52, 19 juny 2025 Com utilitzar Medial (hist. | modifica) [7.092 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:Medial}} === Com utilitzar Medial === Tenim dues maneres de fer-la servir: des de la pròpia plataforma Medial ([https://canal.uvic.cat/ canal.uvic.cat]) i des de Moodle (amb una bona integració). ==== Accés al canal UVic de multimèdia ==== L'accés a la plataforma pública es pot fer: * és a través de l'adreça [https://canal.uvic.cat canal.uvic.cat] * des de la pàgina inicial del Campus Virtual Fitxer:AccesCampusMedial.png|center|miniatura...».)
- 12:52, 19 juny 2025 Visualització de vídeos de Medial (hist. | modifica) [2.655 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:Medial}} ===== Entorn de visualització de Medial ===== Al clicar el Sí d'aquesta columna Medial ens porta a un entorn de visualització des del que es poden fer diferents accions. center|miniatura|534x534px ====== Compartir i incrustar ====== El botó de la part superior dreta permet obtenir un enllaç per compartir de manera que tothom que el tingui podrà veure el vídeo. Si el recurs estava en la cat...».)
- 12:52, 19 juny 2025 Estadístiques de Medial (hist. | modifica) [2.222 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:Medial}} ===== Estadístiques d'un recurs ===== En l'opció d'Element multimèdia es pot triar fer una selecció per Paraules clau, Categoria, Col·laborador (autor) i Nom del vídeo (1). En clicar Cerca, es llisten els vídeos que compleixen aquestes condicions. Per accedir a les estadístiques d'un d'aquests recursos cal clicar la icona de validació (3). center|miniatura|406x406px Dins les estadí...».)
- 09:26, 19 juny 2025 Avaluar a Moodle (hist. | modifica) [464 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleAvaluacio}}».)
- 09:20, 19 juny 2025 Activitats de l'aula Moodle (hist. | modifica) [1.655 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleActivitat}}».)
- 09:16, 19 juny 2025 Recursos de l'aula Moodle (hist. | modifica) [451 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleRecurs}}».)
- 09:12, 19 juny 2025 El seguiment de l'estudiant amb Moodle (hist. | modifica) [138 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 04:47, 19 juny 2025 Manual Cluster HPC UVic-UCC (hist. | modifica) [11.294 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 09:26, 12 juny 2025 Urecursos 5 (hist. | modifica) [2.747 octets] Ricard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «Code wiki 3 Des d'aquest portal pots accedir a informació i tutorials adreçats a la comunitat universitària. __NOTOC__ <div style=background-color:#F5F5F5> <hr> <div class="small-6 7 columns"> <h5>Destacats</h5> sense marc|125x125px|link=https://recursosdocents.uvic.cat/Medial:_el_nostre_gestor_de_v%C3%ADdeos sense marc|125x125px|link=https://recursosdocents.uvic.cat/Portafolis_Mahara Fit...».)
- 09:22, 12 juny 2025 Urecursos 4 (hist. | modifica) [2.080 octets] Ricard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «'''Pàgina en proves''' Des d'aquest portal pots accedir a informació i tutorials adreçats a la comunitat universitària. Aquest portal inclou diverses orientacions pràctiques per a tota la comunitat universitària. __NOTOC__ <div> <h6>Tots | Professorat | Estudiants</h6> </div> <div style="background:#F5F5F5; width:100%;"> <hr style="width: 0"> <div class="small-1 1 columns"> <p></p> </div> <div class="small-5 3 columns"> <h5>Destaquem</h5> Fitxer:As...».)
- 07:39, 12 juny 2025 Urecursos 3 (hist. | modifica) [2.622 octets] Ricard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «code wiki 4 '''Pàgina en proves''' Des d'aquest portal pots accedir a informació i tutorials adreçats a la comunitat universitària. Aquest portal inclou diverses orientacions pràctiques per a tota la comunitat universitària. __NOTOC__ <div style="background:#F5F5F5; width:100%;"> <hr style="width: 0"> <div class="small-1 1 columns"> <p></p> </div> <div class="small-5 5 columns"> <h5>Destaquem</h5> Fitxer:Asset 70.png|sense marc|200x200px|link=https...».)
- 07:38, 12 juny 2025 Urecursos 2 (hist. | modifica) [1.983 octets] Ricard (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «codewiki 6 '''Pàgina en proves''' Des d'aquest portal pots accedir a informació i tutorials adreçats a la comunitat universitària. Aquest portal inclou diverses orientacions pràctiques per a tota la comunitat universitària. __NOTOC__ <div style="background:#F5F5F5; width:100%;"> <hr style="width: 0"> <div class="small-1 1 columns"> <p></p> </div> <div class="small-5 3 columns"> <h5>Destaquem</h5> Fitxer:Asset 70.png|sense marc|200x200px|link=https:/...».)
- 07:48, 22 maig 2025 Exportar el contingut complet d’un fòrum de Moodle (hist. | modifica) [1.764 octets] Pau.garcia.batlle (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 06:58, 15 maig 2025 Informes de Moodle (hist. | modifica) [5.253 octets] EulaliaMassana (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Template:MoodleUsos}}».)
- 08:27, 8 maig 2025 H5P: True/False Question (hist. | modifica) [2.024 octets] Pau.garcia.batlle (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 07:59, 8 maig 2025 H5P: Timeline (hist. | modifica) [3.357 octets] Pau.garcia.batlle (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 07:43, 8 maig 2025 H5P: Summary (hist. | modifica) [2.068 octets] Pau.garcia.batlle (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)
- 11:31, 7 maig 2025 H5P: Speak the Words Set (hist. | modifica) [2.219 octets] Pau.garcia.batlle (discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «a».)